نکات مهم در رابطه ی جنسی اول
رابطه ی زناشویی با پارتنر یا همسر می تواند برای هر فرد بسیار مهم باشد. اما در هنگام اولین رابطه ی جنسی، نکاتی هست که می توان با رعایت آن ها خاطره ای بهتر را در ذهن خود رقم زد.
در ادامه به بررسی نکات رابطه ی جنسی اول می پردازیم.
رابطه ی جنسی چیست؟
شاید در ابتدا بهتر است بگوییم که رابطه ی جنسی چیست. رابطه جنسی، که به آن آمیزش جنسی، عمل زناشویی یا سکس نیز گفته می شود، به عمل نزدیکی جنسی بین دو انسان گفته می شود. این عمل می تواند برای تولید مثل، لذت جنسی یا هر دوی آن ها انجام شود. رابطه جنسی می تواند بخش صمیمی و لذت بخشی از یک رابطه عاشقانه باشد. هم چنین می تواند راهی برای کاوش در میل جنسی و صمیمیت با شریک جنسی باشد.
نگرانی های رابطه ی جنسی اول چیست؟
اولین رابطه جنسی می تواند تجربه ای هیجان انگیز اما در عین حال دلهره آور باشد. طبیعی است که در مورد این موضوع نگرانی هایی داشته باشید. برای رفع این نگرانی ها می توانید به متخصص زنان زایمان مراجعه نمایید. دکتر مریم معتمدی یکی از بهترین متخصص زنان و زایمان در این امر می تواند به شما مشاوره های لازم قبل از اولین رابطه را بدهد.
در اینجا برخی از نگرانی های رایج که افراد در مورد اولین رابطه جنسی خود دارند آورده شده است:
- ترس از درد:
برخی از افراد نگران هستند که اولین رابطه جنسی دردناک باشد، به خصوص اگر باکره باشند.در حالی که ممکن است در اولین رابطه جنسی کمی ناراحتی یا درد وجود داشته باشد، اما معمولا دردناک نیست.استفاده از روان کننده و صبر و حوصله می تواند به کاهش هرگونه ناراحتی کمک کند.
- ترس از خونریزی:
برخی از افراد، به خصوص افراد با رحم، نگران خونریزی در اولین رابطه جنسی خود هستند.در حالی که خونریزی در اولین رابطه جنسی غیرمعمول نیست، اما همیشه به معنای مشکل نیست. اگر خونریزی شدید یا همراه با درد شدید باشد، باید به پزشک متخصص زنان زایمان مراجعه کنید. در صورت بروز این مشکل می توانید به پزشک زنان، دکتر مریم معتمدی مراجعه نمایید.
- ترس از بارداری:
اگر باردار شدن را نمی خواهید، مهم است که در اولین رابطه جنسی خود از روش های پیشگیری از بارداری استفاده کنید.موثرترین روش پیشگیری از بارداری استفاده از کاندوم برای آقایان است.
- ترس از عفونت:
استفاده از کاندوم در هر رابطه جنسی به محافظت از شما در برابر بیماری های مقاربتی کمک می کند.هم چنین می توانید با صحبت با شریک زندگیتان در مورد سابقه جنسی او و انجام آزمایش های STI قبل از رابطه جنسی، خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهید.
- ترس از قضاوت:
برخی از افراد نگران قضاوت شریک زندگی خود در مورد عملکردشان در اولین رابطه جنسی هستند.مهم است که به یاد داشته باشید که اولین رابطه جنسی برای همه یک تجربه جدید است و هیچ کس انتظاری از عملکرد کامل ندارد.بر روی برقراری ارتباط با شریک زندگیتان در مورد آنچه که دوست دارید و دوست ندارید تمرکز کنید و از تجربه لذت ببرید.
- ترس از اینکه خوب و کافی نباشید:
هیچ راه مشخصی برای رابطه جنسی بدون نقص وجود ندارد.مهم ترین چیز این است که شما و شریکتان از آن لذت ببرید.از امتحان چیزهای جدید و برقراری ارتباط با شریک زندگیتان در مورد آنچه که برای شما مفید است نترسید.
- ترس از اینکه رها شوید:
هیچ شرمندگی در داشتن اولین رابطه جنسی وجود ندارد.بدن شما و تمایلات جنسی شما متعلق به شماست. بنابراین پس از تجربه ی جنسی اول خود قرار نیست رها شوید.زمانی برای رابطه جنسی بگذارید که برای شما و شریکتان مناسب باشد و با فشار کسی تسلیم نشوید.
![](https://dr-motamedi.ir/wp-content/uploads/2024/06/post-typeنخ-1024x683.png)
نکات مهم رابطه ی جنسی اول چیست؟
اولین رابطه جنسی می تواند تجربه ای هیجان انگیز اما در عین حال دلهره آور باشد. نکات زیادی وجود دارد که می توانید برای اطمینان از اینکه تجربه مثبتی داشته باشید، به خاطر بسپارید:
- قبل از رابطه:
مکالمه: با شریک زندگیتان در مورد انتظارات، خواسته ها و نگرانی هایتان صحبت کنید. در مورد روش های پیشگیری از بارداری و محافظت در برابر بیماری های مقاربتی توافق کنید. اطلاعات کافی از رابطه داشته باشید. برای دانستن موارد لازم می توانید به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید.
آمادگی: از نظر جسمی و روحی برای رابطه آماده شوید. این به معنای اطمینان از تمایل و رضایت هر دو طرف، و همچنین ایجاد فضایی آرام و خصوصی است.
محافظت: از کاندوم برای جلوگیری از بارداری و STIs استفاده کنید.
- حین رابطه:
ارتباط: در طول رابطه با شریک زندگیتان صحبت کنید. به یکدیگر بگویید که چه حسی دارید و چه چیزی را دوست دارید یا دوست ندارید.
آهسته شروع کنید: عجله نکنید. وقت بگذارید .
معاشقه: معاشقه بخش مهمی از رابطه جنسی است. این به شما کمک می کند تا آرام شوید و با شریک زندگیتان ارتباط برقرار کنید.
به بدن خود گوش دهید: به بدن خود توجه کنید و اگر احساس درد یا ناراحتی کردید، به پارتنرتان بگویید.
محدودیت ها را تعیین کنید: اشکالی ندارد که “نه” بگویید یا هر زمانی که بخواهید رابطه را متوقف کنید.
- بعد از رابطه:
صحبت کنید: در مورد آنچه که اتفاق افتاد صحبت کنید و به یکدیگر بازخورد بدهید.
حمایت: اگر احساس ناراحتی یا گیجی می کنید، از شریک زندگیتان یا یک دوست یا یکی از اعضای خانواده مورد اعتماد حمایت بخواهید.
بهداشت: بعد از رابطه دوش بگیرید و حمام کنید.
چه نکات بهداشتی هنگام اولین رابطه باید رعایت شود؟
رعایت نکات بهداشتی زیر نه تنها برای اولین رابطه بلکه برای تمام رابطه هایی که برقرار می کنید الزامی است!
- حمام کردن: قبل از رابطه دوش بگیرید یا حمام کنید تا بدنتان تمیز باشد. این امر به کاهش خطر ابتلا به عفونت کمک میکند.
- استفاده از کاندوم: همیشه در اولین رابطه جنسی و هر رابطه جنسی دیگر از کاندوم استفاده کنید. این امر به محافظت از شما در برابر بارداری ناخواسته و بیماری های مقاربتی کمک می کند.
- آزمایش: اگر نگران هستید، قبل از رابطه جنسی آزمایش انجام دهید. برای انجام این آزمایش ها می توانید به پزشک متخصص زنان، دکتر مریم معتمدی مراجعه نمایید.
- بعد از رابطه دوباره حمام کنید: بعد از رابطه دوش بگیرید یا حمام کنید تا بدنتان را تمیز کنید.
- ادرار کنید: ادرار کردن بعد از رابطه جنسی به دفع باکتری ها از مجرای ادراری کمک می کند و خطر ابتلا به عفونت مثانه را کاهش می دهد.
سخن پایانی
در صورت وجود هرگونه مشکل و عارضه ی غیر طبیعی پس از رابطه حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید. هم چنین در طول رابطه و قبل از آن آرامش خود را حفظ کنید و سعی کنید با دانش کافی این کار را انجام دهید.