راه کار های رفع تیرگی ناحیه ی تناسلی کدام است؟

تیره گی ناحیه تناسلی

تیرگی بیش تر اندام های بدن در طی زمانی که هر فرد زندگی می کند، امری طبیعی است. این تیرگی به دلایل مختلفی رخ می دهد که بعضی از آن ها در هر فرد متفاوت و بعضی از ان ها به طور کلی برای هر فردی در زندگی رخ می دهد. اما این که کدام دلایل از مواردی است که در هر فرد متفاوت، و کدام از مواردی است که برای عموم است از مواردی است که در ادامه ی این مقاله به آن می پردازیم. یکی از اندام هایی که ممکن است دچار تیرگی شود، اندام تناسلی می باشد. اما راهکار درمان این تیرگی چیست؟ دلایل تیرگی ناحیه ی تناسلی کدام است؟

دلایل تیرگی ناحیه ی تناسلی کدام است؟

این که دلایل تیرگی این ناحیه کدام است، از مواردی است که باید به آن پرداخته شود.  تیرگی این ناحیه می تواند شامل موارد زیر باشد:\

عوامل هورمونی:

عوامل متعددی می تواند در تیرگی این ناحیه موثر باشد. یکی از مهم ترین و عمده ترین دلایل، دلایل هورمونی می باشد. هورمون‌ ها می ‌توانند نقش مهمی در سیاه‌ شدن واژن ایفا کنند. گاهی تیرگی واژن در نتیجه تغییرات هورمونی رخ می‌ دهد. تیرگی واژن با تغییرات هورمونی می تواند به دلیل تغییر سطح هورمون استروژن باشد.

سن:

یکی دیگر از دلایل تیرگی واژن، بالا رفتن سن می باشد. با بالارفتن سن، واژن نه ‌تنها از نظر خاصیت ارتجاعی و بافت دچار تغییراتی می ‌شود، بلکه ممکن است دچار تغییر رنگ هم شود. این تغییر رنگ فقط متخص دستگاه تناسلی نیست و به مرور زمان سایر نقاط بدن تیره می شود.

پریود:

در هنگام پریودی، خونی که از بدن بانوان خارج می شود به دلیل داشتن آهن، به مرور باعث تیرگی می شود. این امر همان طور که مشخص است، امری اجتناب ناپذیر می باشد.

التهاب:

اصطکاک و ساییدگی که بر اثر پوشیدن لباس های زیر های نامناسب به وجود می آید از دیگر مواردی است که ابتدا باعث التهاب و سپس باعث تیره شدن رنگ پوست می شود.

رفع تیرگی ناحیه تناسلی

عفونت دستگاه تناسلی:

از دیگر دلایل تیرگی ناحیه ی دستگاه تناسلی می توان به عفونت در این قسمت اشاره کرد. واژن حساس ‌ترین عضو بدن خانم‌ ها است. کلیه بانوان در مقاطع گوناگون زندگی مستعد ابتلا به عفونت واژن هستند. از عوارض عفونت می توان به تیرگی دستگاه تناسلی اشاره کرد.

شیو کردن:

شیو کردن ناحیه ی تناسلی در طولانی مدت می تواند باعث ایجاد تیرگی در این ناحیه شود.

عوامل ژنتیکی:

از دیگر عواملی که نمی توان در این باره از آن چشم پوشی کرد، عوامل ژنتیکی می باشد. رنگ این ناحیه کاملا به ژنتیک مربوط می شود. بنابراین در هر فرد این رنگ بستگی به ژنتیک دارد و رنگ آن ممکن است با هر فرد دیگر متفاوت باشد.

سندروم تخمدان پلی کیستیک:

این سندروم در بین زنان بسیار شایع است. این اختلال زمانی رخ می‌ دهد که کیست‌ های کوچک در تخمدان‌ ها ایجاد می ‌شوند و این امر منجر به تخریب هورمون‌ های داخل بدن می‌ شود. در این سندروم، هورمون مردانه افزایش یافته و باعث تیرگی این نواحی می شود.

استفاده از محصولات بهداشتی نامناسب:

محصولات بهداشتی نامناسب و نامرغوب می تواند باعث ایجاد تیرگی در این ناحیه شود، فلذا از محصولات نامناسب و بدون تجویز پزشک استفاده نکنید.

تیره گی ناحیه تناسلی

راه های درمان تیرگی ناحیه ی تناسلی کدام است؟

اما راه های درمان تیرگی ناحیه ی تناسلی به شرح زیر می باشد:

  • لیزر:

    یکی از مرسوم ترین راه ها برای درمان تیرگی واژن، لیزر می باشد. این روش یکی از بهترین و سریع‌ ترین راه ‌کارهای رفع تیرگی اندام تناسلی است. انجام این کار در از بین بردن رنگ ‌دانه‌ های تیره موثر بوده و به بازسازی پوست کمک می ‌کند. روشن سازی ناحیه تناسلی با لیزر یک درمان قطعی و دائمی است. اما این درمان باید توسط متخصص تجویز و صورت بگیرد.

  • استفاده از محصولات بهداشتی:

    ژل ها و شوینده هایی نیز در بازار موجود می باشند که باعث سفید تر شدن این ناحیه می شوند. این محصولات عمدتا حاوی عصاره‌ های گیاهی آلوورا، خیار، جلبک دریایی و ویتامین‌ هایی نظیر A، E و C هستند.

  • کربوکسی تراپی:

    یکی از روش های جدید در علم پزشکی برای روشن سازی ناحیه ی تناسلی کربوکسی تراپی می باشد. این کار از طریق تزریق گاز کربن دی اکسید به بافت مورد نظر انجام می ‌گیرد. به این ترتیب، بالا رفتن تراکم این گاز به افزایش جریان خون کمک کرده و روند اکسیژن ‌رسانی را بهبود می‌ بخشد. این روش به جوان سازی اندام تناسلی نیز کمک می کند زیرا همان طور که گته شد این عمل به خون رسانی بهتر کمک می کند.

  • استفاده از رتینول:

    از دیگر راه های روشن سازی اندام تناسلی، استفاده از رتینول می باشد. رتینول یکی از داروهای موثر در این زمینه می باشد. رتینول از ویتامین A ساخته شده‌ است و نوعی رتینوئید است. این ماده برای بهبود ظاهر پوست صورت استفاده می شود. اما برای واژن نیز محصولاتی با این ماده وجود دارد. اما به دلیل حساس بودن این ماده در برابر افتاب و عوامل محیطی باید توسط پزشک تجویز و مصرف شود.

دکتر زنان

سخن پایانی

تمام این موارد که در بالاتر گفته شد و هم چنین تمام موادر دیگری که ممکن است شما آن ها را مطالعه کرده باشید راه هایی است که وجود دارد. اما ممکن است در هر فرد این راه ها متفاوت باشد. یعنی در هر فرد راه های موثر ممکن است با دیگری متفاوت باشد. البته تشخیص راه مناسب برای هر فرد توسط متخصص تعیین می شود. از دیگر مواردی که باید به آن توجه کرد، این است که راه های خانگی و راه هایی که توسط افراد غیر متخصص تجویز می شوند، راه های علمی نبوده و ممکن است خطر آفرین و اسیب زا باشند. فلذا از انجام دادن مواردی که علمی نیستند خودداری فرمایید. هم چنین در صورت داشتن این مشکل به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه نمایید و از راه های درمان های تخصصی بهره بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *